• Blog
  • »
  • Son Moda İç Giyim Trendleri

Son Moda İç Giyim Trendleri Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey ve Giyim Önerileri

Son Moda İç Giyim Trendleri Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey ve Giyim Önerileri

İç giyim söz konusu olduğunda moda trendlerinin bir adım önünde mi olmak istiyorsunuz? İç giyim dolabınızı güncel tutarken kendinize güvenmek ve şık hissetmek sizin için önemli mi? O halde çok şanslısınız! Son moda iç giyim modelleri, en iyi iç giyim trendleri ve bu trendleri nasıl uygulayabileceğiniz hakkında bilmeniz gereken her şeyi bu yazıda sizin için bir araya getirdik. 

İster yeni iç giyim alışverişi yapıyor, ister mevcut gardırobunuzu güncelliyor ya da sadece en yeni stiller hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor olun, iç giyim koleksiyonunuzu dönüştürmek için ihtiyacınız olan her şey burada!

İç giyim modelleri en iyi şekilde nasıl kullanılır tavsiye ve fikirler için okumaya devam edin!

Son moda iç giyim modelleri nelerdir?

Son moda iç giyim modelleri nelerdir?

İç giyim modelleri söz konusu olduğunda, söylenecek çok fazla şey var. İç giyim tasarımcıları koleksiyonlarını oluştururken genellikle çeşitli faktörleri göz önünde bulunduruyor ve birbirinden farklı koleksiyonlar oluşturuyorlar. Yani pek çok farklı stil ve tasarım mevcut. Bu sayede son moda iç giyim modelleri arasıda herkes için bir şeyler var! Peki son moda iç giyim modelleri hangileri?

Konfor her zaman olduğundan daha ön planda

Evet doğru duydunuz, son yıllarda iç giyimde en önemli şey konfor. Bu yüzden rahatlığın ön planda tutulduğu, yumuşacık ancak uzun ömürlü nefes alabilir kumaşlarla tasarlanan iç çamaşırları bir hayli moda.

Rahat sütyenler

Rahat sütyenler

Rahatlık söz konusu olduğunda akla gelen üst iç giyim ürünlerinin başında desteksiz sütyenler ve sporcu sütyenleri geliyor. Bu sütyenleri rahat yapan şeyse son derece basit tasarımları ve vücutla uyumlu yapıları.

Eğer siz de rahatlığınızdan ödün vermek istemiyorsanız balensiz ve desteksiz olarak tasarlanan; meme çevresini kavrayarak güçlü bir tutuş sağlayan sütyenleri tercih edebilirsiniz.

Dikişsiz Sporcu Toparlayıcı Sütyen
https://www.icgiyimozel.com/emay-dikissiz-sporcu-toparlayici-sutyen-4011-15843

Kalın Askılı Pedli Kadın Büstiyer
https://www.icgiyimozel.com/akbeniz-kalin-askili-pedli-kadin-bustiyer-2152-89981

Dikişsiz Sporcu Büstiyer
https://www.icgiyimozel.com/emay-dikissiz-sporcu-bustiyer-4001-206

Rahat külot modelleri

Rahat külot modelleri

 

İç giyimde büyüyen konfor özlemi rahat külot modellerini yeniden moda haline getirdi. Özellikle geniş kenarlı külotlar, lazer kesim külotlar ve yüksek bel külotlar rahatlık arayışında tercih edebileceğiniz külotlar arasında yer alıyor.

Lazer Kesim Toparlayıcı Yüksek Bel Bato Külot Form Angel 2204
https://www.icgiyimozel.com/lazer-kesim-toparlayici-yuksek-bel-bato-kulot-form-angel-2204-76203

Geniş Kenar Rahat Bato X-Lady Külot 605
https://www.icgiyimozel.com/genis-kenar-rahat-bato-x-lady-kulot-605-1609

Yüksek bel bandı ve pamuk ve modal gibi yumuşak kumaşlardan yapılmış külotlar, basit ama etkili bir tasarıma sahip. Hem düz renklerde hem de desenlerde mevcut olup, duruma göre farklı sütyenlerle birlikte kombinlenebilirler.

İşlevsel tasarımlar

Tekstil dünyasında teknolojinin gelişmesiyle birlikte iç giyim ürünlerinden beklentiler de bir hayli değişti. İç giyim sektöründe son yıllarda yaşanan bir diğer devrim de ürünlerin işlevselliğine yönelik oldu. Artık herkes iç çamaşırlarından belli bir seviyede işlevsellik de bekliyor. Rahatlık veya hareketten ödün vermeden yeterli destek sağlayan iç giyim modelleri bulmak hiç olmadığı kadar önemli. 

Örneğin günlük bir sütyen rahat olduğu kadar aynı zamanda büyük memeleri toparlayıcı ve küçük memeleri belirginleştirici olmak gibi bazı işlevleri de yerine getirmeli. Aynı şekilde bir külot cildinize yumuşak bir dokunuş yaptığı gibi aynı zamanda basenlerinizi de toparlayabilmeli.

https://www.icgiyimozel.com/tul-push-up-toparlayici-sutyen-emay-d-cup-167-d-91288
https://www.icgiyimozel.com/dantelli-c-cup-balenli-toparlayici-brode-sutyen-146c-91368
https://www.icgiyimozel.com/moonlight-2126-balensiz-minimizer-43789
https://www.icgiyimozel.com/nurteks-1420-destekli-dolgulu-sutyen-65248
https://www.icgiyimozel.com/akbeniz-sutyen-dolgulu-120-62637

Güncel tercihleri yansıtırken ayrıca vücut şeklini düzleştiren, kıvrımları vurgulayan ve kusurları en aza indiren iç giyim ürünleri tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilir.

Tanga ve string iç çamaşırları

anga ve string iç çamaşırları

Tanga ve string iç çamaşırları, minimalist tasarımları ve gelişmiş konfor seviyeleri (herkes için olmasa da) nedeniyle son yıllarda giderek daha popüler hale geldi. Bu iç çamaşırlarının bu kadar popüler olmasında moda dünyasında kendine genişçe bir yer edinen taytların etkisi de bir hayli büyük.

Kalça çevresinde ince bantlara sahip tangalar ve stringler, tayt gibi dar giysilerin altına giyildiğinde görünür külot çizgileri olmasını engelliyor. Bu sayede daha şık bir görüntü sunuyorlar.

https://www.icgiyimozel.com/kadin-string-kulot-elite-life-820-84060
https://www.icgiyimozel.com/us-polo-67003-5li-string-27749
https://www.icgiyimozel.com/x-lady-1539-string-kulot-33403
https://www.icgiyimozel.com/kom-rosalinda-diikissiz-string-40565

Üstelik hem spor hem de fantezi tasarımlara sahip olan tanga ve string iç çamaşırları, her kombinle kullanmak için son derece uygunlar. Özellikle dar pantolon, tayt, dar etek, dar elbise gibi giyim ürünleriyle birlikte kullanmak üzere tanga modelleri ve string modellerini iç giyim modelleri edinebilirsiniz.

Sizin İçin Doğru İç Giyim Modelini Nasıl Seçersiniz?

Kendiniz için doğru iç giyim modelini seçmek söz konusu olduğunda, herkese uyan tek bir cevap ne yazık ki yok. Yeni bir iç giyim ürünü seçerken kumaş, stil ve uyum gibi faktörleri göz önünde bulundurarak kendinize en çok uyan modeli seçmeniz gerekiyor.

Öncelikle, ne tür bir ürünün yaşam tarzınıza en uygun olacağını düşünün. Terlemeye meyilliyseniz veya sık sık egzersiz yapıyorsanız rahat tasarımlar ve ter emici kumaşlar harikadır. Öte yandan pamuk kumaşlar da günlük kullanım için idealdir. Tahrişe veya cilt hassasiyetine yatkınsanız, bambu, ipek ve hatta organik pamuk gibi cildinizi tahriş etmeyecek malzemeleri tercih edebilirsiniz.

Vücudunuzun yapısı iç giyim modelleri seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer şeydir. Örneğin meme bölgesinde toparlayıcı bir unsura ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız toparlayıcı sütyenler tercih edebilirsiniz. Göbek bölgesinde toparlamaya ihtiyaç duyuyorsanız toparlayıcı külotlar seçebilirsiniz.

Klasik külotlardan boxer şortlara, dantelli sütyenlerden sporcu sütyenlerine kadar her bedene, bütçeye ve yaşam tarzına uyabilecek bir iç giyim modeli vardır. Sizin için en uygun olanın hangisi olduğuna ihtiyaçlarınıza göre karar verebilirsiniz. Doğru iç giyim modelleri arasında seçim yapmak için bildiğiniz başka ipuçları varsa yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Tüm iç giyim ürünleri için İcgiyimozel sitemizden göz atın!